Musiikkijaos

Musiikkijaos

Koneinsinöörikilta järjestää musiikin harrastamisesta kiinnostuneille jäsenilleen bänditoimintaa tätä tarkoitusta varten olemassa olevan Musiikkijaoksen alaisuudessa. Toimintaan kuuluu muun muassa viikoittaiset treenit Polyteknikkojen Elävän Musiikin Yhdistyksen PELMU:n tiloissa. Lisäksi jäsenillä on ajoittain mahdollisuus muodostaa bändi ja soittaa live-keikkaa killan tapahtumissa.

Musiikkijaoksen ideana on tarjota Koneinsinöörikillan jäsenille mahdollisimman matalan kynnyksen mahdollisuus bänditoiminnan harrastamiseen, ja siten toimintaan mukaan pääseminen onkin tehty mahdollisimman helpoksi. Taidollisia vaatimuksia ei ole, eikä virallisesti myöskään välineellisiäkään, mutta epätavallisempia instrumentteja ei välttämättä löydy lainattavaksi.

Periaatteena kuitenkin on, että et tarvitse muuta, kuin kalenterista vapaata aikaa ja innokkuutta yhdessä soittamiseen!

Jos kiinnostuit, niin liity Musiikkijaoksen Telegramiin!

 

Miten pääsen toimintaan mukaan?

Seuraavista jammailusessiosta/bänditreeneistä ilmoitetaan aina etukäteen Musiikkijaoksen Telegram-kanavalla. Jos jaosvastaava tiedustelee yhteisön osallistumisinnokkuutta kyselyllä, niin vastaathan ystävällisesti ja ilmoitat oman soittimesi.

PELMU:n tilojen sisäänkäynti löytyy Jämeräntaival 3:n pyykkituvan ulko-ovelta, jonka jaosvastaava tulee varauksen alkaessa avaamaan PELMU:n omalla koodilla. Jos Otaniemessä suunnistaminen kuitenkin tuottaa vaikeuksia, niin apua kannattaa kysyä Telegramissa.

 

Soitontäyteisiä opiskeluvuosia!

Toivoen,

Koneinsinöörikillan Musiikkijaosvastaavat.

Yhteystiedot:

Musiikkijaoksen Telegram

Jaosvastaavat:

Jesse Karvonen
-    Telegram: @JesseKar
Jere Moilanen
-    Telegram: @moilasjere