Konepajajaos

Kiinnostaako luova rakentelu ja hyvä yhteishenki? Konepajajaos, tuttavallisemmin KPJ tarjoaa aktiivista toimintaa syksyllä, talvella ja keväällä! Suunnittelemme, rakennamme ja toteutamme erilaisia ajokkeja esimerkiksi otatarhan ajoihin ja laskiaisriehaan!

Kpj on tunnettu kisojen ehdottomana mestarina, voitammehan melkein joka kerta! Kpj:n toimintaan saa tulla mukaan todella matalalla kynnyksellä ja kaikille löytyy mieleistä hommaa! Mitään osaamista ei tarvita kpj:n rakenteluun osallistuakseen, sillä kaikki tehdään sillä osaamisella mitä löytyy ja vanhemmat tekijät mielellään opettavat esimerkiksi hitsauksen ja suoraan sahaamisen salat! Suoraan sahaaminenhan ei ole kpj:n arvojen mukaista, sahaamme lähtökohtaisesti vinoon ja väärästä kohdasta.

Projektien vaiheet kruunaa tietenkin aina energinen ja voitokas kilpailu jossa ajokkimme taistelee näyttävyydestä ja teknisestä toteutuksesta muiden ajokkien kanssa! Voiton riemukkaaseen juhlintaan osallistuu niin kpj, kuin muutkin kiltalaiset! Kpj:ssa ei tarvitse välttämättä vasaraa heilutella jos ei tee mieli, esimerkiksi vaatteet ja rekvisiitan teko on olennaista näyttävän shown luomisessa!

Toiminta-aikamme on yleensä tiistai illat, mutta projektin loppumetreillä usein tulee heiluttua viikon jokaisena päivänä, eli ei haittaa jos tiistait ei sovi, mahdollisuuksia kyllä löytyy!

Linkki KPJ:n Telegram-kanavalle! Lämpimästi tervetuloa kaikille mukaan!