Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi

Haluan mukaan!

Seuraavat tehtävät kiinnostavat:

Yhteystietoni:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelin:
Vuosikurssi:
Haluan että hakukohteeni julkaistaan
 
Tarkistathan että tietosi ovat varmasti oikein!

Rekryn etusivu »

Etusivulta löydät ohjeet hakemiseen, hakuaikataulun ja paljon muuta!

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

Hae hallitukseen 2023!

Koneinsinöörikilta hakee uusia tekijöitä ensi vuodelle!

Haluatko kokea uniikkia yhdessä tekemistä ja teekkarielämää parhaimmillaan?
Kiinnostaako killan asioista päättäminen?
Haluatko oppia, kuinka asioita muutetaan organisoidussa yhteisössä?
Haluatko olla tekemässä vuoden 2022 parasta kiltatoimintaa?

Hae Koneinsinöörikillan hallitukseen - juuri Sinä voit olla rakentamassa mahtavaa vuotta osana KIKH&T22:tä!

Hakeminen tapahtuu tällä sivustolla - tutustu ohjeisiin, täytä lomake ja lähde mukaan todistamaan, kuinka hauskaa opiskelijatoiminta voi parhaimmillaan olla. Hallitus ja toimihenkilöt toteuttavat vuoden aikana mitä erilaisempia projekteja, joiden järjestelyistä he ovat itse vastuussa.

Tällä sivulla esitellään killan vakiintuneet toimijakuvaukset. Mitään ei ole kuitenkaan kiveen hakattu, joten lähde rohkeasti tuomaan ideasi killan toimintaan. Idean ilmaantuessa täytä hakulomakkeen "jotain muuta"-kohta ja odota yhteydenottoa tai lähesty killan nykyistä puheenjohtajaa sähköpostitse.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään, haluaako hakija nimensä julkiseksi. Hallituksenmuodostajahaku on täysin julkinen ja HM:ksi hakeneet julkaistaan heti hakuajan päätyttyä. Hallituksen jäseneksi hakevat henkilöt voivat päättää, julkaistaanko heidän nimensä vai ei. Kaikki hakijat, joiden haun julkaisemiseen on saatu lupa, julkaistaan hallituksenmuodostajan hallitusesityksen yhteydessä

Näin haet hallitukseen tai toimihenkilöksi

Muista hakea ajoissa! Määräajat tehtäviin hakemiselle ovat seuraavat:

 • hallituksenmuodostajiksi haluaville 21.10. klo 23:59
 • hallituksen jäseneksi haluaville 27.10. klo 23:59
 • toimihenkilöiksi haluaville 27.11. klo 23:59

Aloita hakeminen tutustumalla tehtäväkuvauksiin sivun oikeasta laidasta. Klikkaamalla toimialoja pääset lukemaan kuvauksia eri tehtävistä. Useisiin pesteihin voidaan myös valita useampia henkilöitä. Hae rohkeasti mukaan, vaikka hakijoita olisi paljonkin! Kaikille innokkaille vapaaehtoisille pyritään löytämään mielekästä toimintaa killan parista. Mikäli kiltatoiminta edes hieman kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti tulla paikalle tiistaina 25.10. Kiltailtaan! Siellä pääset kuulemaan lisää eri pesteistä, mutta osallistuminen ei tietenkään ole sitoumus hakemisesta.

Kun tiedät mihin tehtäviin haluat hakea, täytä lomake sivun oikeassa laidassa. Valitse haluamasi tehtävät, tai voit valita myös kokonaisen sektorin (esim. viestintä tai opinto ja edunvalvonta), mikäli tiedät minkälaisia hommia haluaisit tehdä mutta et ole varma juuri tietystä pestistä. Minkäänlaista kokemusta järjestötoiminnasta ei hallitukseen tai toimihenkilöksi vaadita - ainoa kriteeri on kiinnostus kiltatoimintaa kohtaan. Mikäli juuri sinulle sopivaa pestiä ei löydy suoraan luettelosta tai et tiedä mitä haluaisit tehdä, niin klikkaa “Jotain muuta”. Mietitään sitten haastattelussa juuri sinulle sopiva homma!

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistussähköpostin ja sinut tullaan aikanaan kutsumaan keskustelemaan hakemistasi tehtävistä joko hallituksenmuodostajan (hallituksen jäsenet) tai pestistä vastuussa olevan hallituksen jäsenen (toimihenkilöt) kanssa. Tätä keskustelua ei tarvitse turhaan jännittää etukäteen, tarkoitus on löytää jokaiseen tehtävään sopivat tekijät sekä löytää innokkaille vapaaehtoisille heille mieleistä hommaa. Tapaamiseen kannattaa varautua niin, että osaat kertoa omista toiveistasi ja ajatuksistasi erityisesti hakemasi tehtävän kannalta.

Lisätietoja hakemisesta voit kysyä nykyiseltä puheenjohtajalta. Myös muihin toimijoihin kannattaa olla rohkeasti yhteydessä mikäli haluat kuulla juuri tietystä pestistä enemmän, kaikki vastaavat ja auttavat mielellään!

Kuinka hallitus ja toimarit valitaan?

Kuinka ensi vuoden hallitus ja toimihenkilöt valitaan?

Hallituksenmuodostajan valitsee killan ensimmäinen syyskokous 26.10. Ensimmäinen syyskokous on killan yleinen kokous, jossa äänioikeutettuja ovat kaikki killan varsinaiset jäsenet eli ne jäsenet, jotka ovat myös AYY:n jäseniä. Hallituksenmuodostaja esittelee hallitusesityksensä toisessa syyskokouksessa 15.11. Tämän jälkeen uusi hallitus valitsee toimihenkilöt viimeistään 16.12.

KIKHT23 valintaprosessi

 1. Hallituksenmuodostajaehdokkaat ilmoittautuvat tällä rekrysivun lomakkeella 10.10. - 21.10. välisenä aikana. HME:t vastaavat ennakkotehtäviin, jotka julkaistaan killan tiedotuskanavissa
 2. Ensimmäinen syyskokous valitsee hallituksenmuodostajan 26.10.
 3. Hallituksen jäseniksi haluavat ilmoittautuvat rekrysivun lomakkeella 10.10.-27.10. välisenä aikana. HM tapaa kaikki ilmoittautuneet ja koostaa esityksen vuoden 2023 hallituksesta ehdottaen itseään puheenjohtajaksi.
 4. Toinen syyskokous 15.11. valitsee tai hylkää hallituksenmuodostajan esityksen hallituksen jäsenistä.
 5. Toimihenkilöiksi haluavat ilmoittautuvat rekrysivun lomakkeella 24.10.-27.11. välisenä aikana. Juuri valitut hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet valitsevat uudet toimihenkilöt vuodelle 2023.
 6. Hallitus valitsee toimihenkilöt virkoihinsa viimeistään 16.12. ja vahvistaa valinnat vuoden 2023 alussa.

Lyhenteitä

KIKHT22 = vuoden 2022 hallitus ja toimihenkilöt
KIKHT23 = vuoden 2023 hallitus ja toimihenkilöt
HM = hallituksenmuodostaja
HME = hallituksenmuodostajaehdokas

Aikataulu

Hallitus- ja toimihenkilöhaun aikataulu 2022

  10.10. HM- ja hallitushaku aukeaa

  21.10. HM-haku sulkeutuu

  24.10. Toimihenkilöhaku aukeaa ja HM-ehdokkaiden ennakkotehtävät julkaistaan

  25.10. Kiltailta

  26.10. Ensimmäinen syyskokous

  27.10. Hallitushaku sulkeutuu

  13.11. Hallitusesitys julkaistaan viimeistään

  15.11. Toinen syyskokous

  27.11. Toimihenkilöhaku sulkeutuu

  16.12. Hallitus on viimeistään valinnut uudet toimihenkilöt