Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi

Haluan mukaan!

Seuraavat tehtävät kiinnostavat:

Yhteystietoni:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelin:
Vuosikurssi:
Haluan että hakukohteeni julkaistaan
 
Tarkistathan että tietosi ovat varmasti oikein!

Rekryn etusivu »

Etusivulta löydät ohjeet hakemiseen, hakuaikataulun ja paljon muuta!

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

Hae hallitukseen 2021!

Koneinsinöörikilta hakee uusia tekijöitä ensi vuodelle!

Haluatko kokea uniikkia yhdessä tekemistä ja teekkarielämää parhaimmillaan?
Kiinnostaako killan asioista päättäminen?
Haluatko oppia, kuinka asioita muutetaan organisoidussa yhteisössä?
Haluatko olla tekemässä vuoden 2021 parasta kiltatoimintaa?

Hae Koneinsinöörikillan hallitukseen - juuri Sinä voit olla rakentamassa mahtavaa vuotta osana KIKH&T21:tä!

Hakeminen tapahtuu tällä sivustolla - tutustu ohjeisiin, täytä lomake ja lähde mukaan todistamaan, kuinka hauskaa opiskelijatoiminta voi parhaimmillaan olla. Hallitus ja toimihenkilöt toteuttavat vuoden aikana mitä erilaisempia projekteja, joiden järjestelyistä he ovat itse vastuussa.

Tällä sivulla esitellään killan vakiintuneet toimijakuvaukset. Mitään ei ole kuitenkaan kiveen hakattu, joten lähde rohkeasti tuomaan ideasi killan toimintaan. Idean ilmaantuessa täytä hakulomakkeen "jotain muuta"-kohta ja odota yhteydenottoa tai lähesty killan nykyistä puheenjohtajaa sähköpostitse.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään, haluaako hakija nimensä julkiseksi. Hallituksenmuodostajahaku on täysin julkinen ja HM:ksi hakeneet julkaistaan heti hakuajan päätyttyä. Hallituksen jäseneksi hakevat henkilöt voivat päättää, julkaistaanko heidän nimensä vai ei. Kaikki hakijat, joiden haun julkaisemiseen on saatu lupa, julkaistaan hallituksenmuodostajan hallitusesityksen yhteydessä

Näin haet hallitukseen

Muista hakea ajoissa! Määräajat tehtäviin hakemiselle ovat seuraavat:

  • hallituksenmuodostajaksi haluaville 23.10. saakka
  • hallituksen jäseniksi haluaville 30.10. saakka
  • toimihenkilöiksi haluaville 20.11. saakka.

Aloita hakeminen tutustumalla tehtäväkuvauksiin sivun oikeasta laidasta. Klikkaamalla toimialoja pääset lukemaan kuvauksia eri tehtävistä. Muistathan, että tehtävät voivat myös lisääntyä, poistua tai muuttua rekryn jälkeen. Jos haluat tietää tehtävistä lisää, kattavimman ja ajankohtaisimman tiedon saat henkilöiltä, jotka ovat kyseistä pestiä tänä vuonna hoitaneet. Heidän kuvansa ja yhteystietonsa löydät aina kulloisenkin tehtäväkuvauksen lopusta!.

Kun tiedät mihin tehtäviin haluat hakea, täytä lomake sivun oikeassa laidassa. Valitse haluamasi tehtävät. Voit myös valita vain toimialan. Minkäänlaista kokemusta järjestötoiminnasta ei hallitukseen tai toimariksi vaadita - ainoa kriteeri on kiinnostus kiltatoimintaa kohtaan. Jos olet miettinyt hakemista mutta et tiedä mitä haluaisit tehdä, klikkaa "Jotain muuta". Mietitään sitten haastattelussa juuri sinulle sopivaa pestiä!

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistussähköpostin ja sinut tullaan aikanaan kutsumaan haastatteluun, jossa voit myös esittää omia toivomuksiasi ja näkemyksiäsi tehtävistäsi ensi vuodelle. Haastatteluun kannattaa valmistautua vähintäänkin miettimällä, mitä annettavaa juuri sinulla olisi kyseiseen tehtävään.

Lisätietoja hausta saat killan hallitukselta, toimihenkilöiltä tai suoraan tämän vuoden kyseiseltä toimijalta. Kysele rohkeasti, vanhat toimijat vastaavat mielellään!

Kuinka hallitus ja toimarit valitaan?

Kuinka ensi vuoden hallitus ja toimihenkilöt valitaan?

Koneinsinöörikillan hallituksenmuodostajan valitsee killan Ensimmäinen syyskokous. Hallituksenmuodostaja haastattelee hallitukseen hakeneet ja tekee heistä ehdotuksen Toiselle syyskokoukselle, joka vahvistaa hallituksen jäsenet. Hallituksen jäsenet haastattelevat toimihenkilöiksi hakeneet ja valitsevat sopivimmat ehdokkaat.

Koko KIKH&T21 valintaprosessi etenee järjestyksessä hallituksenmuodostaja → puheenjohtaja → hallitus → toimihenkilöt.

*-merkillä on merkitty toimivirat, jotka sopivat erityisesti myös fukseille.

KIKH&T21 Valintaprosessi

KIKH&T21 Valintaprosessi

  1. Hallituksenmuodostajaehdokkaat ilmoittautuvat tällä rekrysivun lomakkeella 12.–23.10. välisenä aikana. HME:t vastaavat ennakkotehtäviin, jotka julkaistaan killan kanavissa.
  2. Ensimmäinen syyskokous valitsee hallituksenmuodostajan 28.10.
  3. Hallituksen jäseniksi haluavat ilmottautuvat rekrysivun lomakkeella 12.–30.10. välisenä aikana. Juuri valittu HM haastattelee ilmoittautuneet. Haastateltuaan kaikki ilmoittautuneet koostaa HM esityksen vuoden 2021 hallituksesta ehdottaen itseään puheenjohtajaksi
  4. Toinen syyskokous 12.11. valitsee tai hylkää hallituksenmuodostajan ehdotuksen hallituksen jäsenistä.
  5. Toimihenkilöiksi haluavat ilmoittautuvat rekrysivun lomakkeella 2.–20.11. välisenä aikana. Juuri valitut hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet haastattelevat ilmoittautuneet osin yhdessä KIKH&T20 toimijoiden kanssa. Haastateltuaan kaikki ilmoittautuneet hallitus koostaa esityksen vuoden 2021 toimihenkilöiksi.
  6. Hallitus valitsee toimihenkilöt virkoihinsa viimeistään 9.12 ja vahvistaa valinnat vuoden 2021 alussa.

Lyhenteitä

KIKH&T20 = vuoden 2020 hallitus ja toimihenkilöt
KIKH&T21 = vuoden 2021 hallitus ja toimihenkilöt
HM = Hallituksenmuodostaja eli henkilö, joka muodostaa esityksen hallitukseksi
HME = Hallituksenmuodostajaehdokas