Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi

Haluan mukaan!

Seuraavat tehtävät kiinnostavat:

Yhteystietoni:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelin:
Vuosikurssi:
Haluan että hakukohteeni julkaistaan
 
Tarkistathan että tietosi ovat varmasti oikein!

Rekryn etusivu »

Etusivulta löydät ohjeet hakemiseen, hakuaikataulun ja paljon muuta!

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

Hae hallitukseen 2023!

Koneinsinöörikilta hakee uusia tekijöitä ensi vuodelle!

Haluatko kokea uniikkia yhdessä tekemistä ja teekkarielämää parhaimmillaan?
Kiinnostaako killan asioista päättäminen ja päivittäisen toiminnan pyörittäminen?
Haluatko oppia lisää yhdistystoiminnasta ja yhteisön järjestelmällisestä toiminnasta?
Haluatko olla mukana mahdollistamassa Koneinsinöörikillan vuoden 2023 toimintaa?

Hae Koneinsinöörikillan hallitukseen tai toimihenkilöksi! Tällöin juuri sinä pääset mukaan toteuttamaan parasta kiltatoimintaa osana KIKHT23-porukkaa! Haku hallitukseen aukeaa 10.10. ja toimihenkilöksi 24.10.! Osassa pesteistä on perässä * joka tarkoittaa sitä, että tehtävä sopii erityisen hyvin myös fukseille. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että fuksit eivät voisi hakea muihin tehtäviin tai vanhemmat opiskelijat eivät voisi hakea näihin pesteihin, merkintä on olemassa jotta uusien opiskelijoiden olisi helppoa löytää varmasti heille hyvin sopiva tehtävä.

Hakeminen tapahtuu tällä sivustolla - tutustu ohjeisiin, täytä lomake, ja lähde mukaan todistamaan kuinka hauskaa teekkarielämä voi parhaimmillaan olla. Hallitus ja toimihenkilöt toteuttavat vuoden aikana mitä erilaisempia projekteja ja ovat vastuussa hyvinkin monialaisesti erilaisista tehtävistä, joten kaikille kiinnostuneille löytyy varmasti mieluista tekemistä!

Tällä sivulla esitellään killan vakiintuneet toimijakuvaukset. Mikäli koet, että killan toiminnasta puuttuu jotakin, jota suuri sinä haluaisit lähteä tekemään, voit valita hakulomakkeesta kohdan “Jotain muuta” ja ehdottaa ideaasi uudelle hallituksenmuodostajalle!

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään, haluatko nimesi julkiseksi. Kaikkien hallituksenmuodostajaksi hakevien nimet ja ennakkotehtävät julkaistaan pian hakuajan päättymisen jälkeen. Hallituksen jäseneksi hakeneiden määrä kerrotaan sekä kokonaisuudessaan että pestikohtaisesti toisessa syyskokouksessa hallitusesityksen yhteydessä, tässä kohtaa voidaan mainita myös hakijan nimi mikäli hän haluaa hakukohteensa julkistettavan. Toimihenkilöiksi hakeneiden nimiä ei julkaista.

Näin haet hallitukseen tai toimihenkilöksi

Muista hakea ajoissa! Määräajat tehtäviin hakemiselle ovat seuraavat:

 • hallituksenmuodostajiksi haluaville 21.10. klo 23:59
 • hallituksen jäseneksi haluaville 27.10. klo 23:59
 • toimihenkilöiksi haluaville 27.11. klo 23:59

Aloita hakeminen tutustumalla tehtäväkuvauksiin sivun oikeasta laidasta. Klikkaamalla toimialoja pääset lukemaan kuvauksia eri tehtävistä. Useisiin pesteihin voidaan myös valita useampia henkilöitä. Hae rohkeasti mukaan, vaikka hakijoita olisi paljonkin! Kaikille innokkaille vapaaehtoisille pyritään löytämään mielekästä toimintaa killan parista. Mikäli kiltatoiminta edes hieman kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti tulla paikalle tiistaina 25.10. Kiltailtaan! Siellä pääset kuulemaan lisää eri pesteistä, mutta osallistuminen ei tietenkään ole sitoumus hakemisesta.

Kun tiedät mihin tehtäviin haluat hakea, täytä lomake sivun oikeassa laidassa. Valitse haluamasi tehtävät, tai voit valita myös kokonaisen sektorin (esim. viestintä tai opinto ja edunvalvonta), mikäli tiedät minkälaisia hommia haluaisit tehdä mutta et ole varma juuri tietystä pestistä. Minkäänlaista kokemusta järjestötoiminnasta ei hallitukseen tai toimihenkilöksi vaadita - ainoa kriteeri on kiinnostus kiltatoimintaa kohtaan. Mikäli juuri sinulle sopivaa pestiä ei löydy suoraan luettelosta tai et tiedä mitä haluaisit tehdä, niin klikkaa “Jotain muuta”. Mietitään sitten haastattelussa juuri sinulle sopiva homma!

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistussähköpostin ja sinut tullaan aikanaan kutsumaan keskustelemaan hakemistasi tehtävistä joko hallituksenmuodostajan (hallituksen jäsenet) tai pestistä vastuussa olevan hallituksen jäsenen (toimihenkilöt) kanssa. Tätä keskustelua ei tarvitse turhaan jännittää etukäteen, tarkoitus on löytää jokaiseen tehtävään sopivat tekijät sekä löytää innokkaille vapaaehtoisille heille mieleistä hommaa. Tapaamiseen kannattaa varautua niin, että osaat kertoa omista toiveistasi ja ajatuksistasi erityisesti hakemasi tehtävän kannalta.

Lisätietoja hakemisesta voit kysyä nykyiseltä puheenjohtajalta. Myös muihin toimijoihin kannattaa olla rohkeasti yhteydessä mikäli haluat kuulla juuri tietystä pestistä enemmän, kaikki vastaavat ja auttavat mielellään!

Kuinka hallitus ja toimarit valitaan?

Kuinka ensi vuoden hallitus ja toimihenkilöt valitaan?

Hallituksenmuodostajan valitsee killan ensimmäinen syyskokous 26.10. Ensimmäinen syyskokous on killan yleinen kokous, jossa äänioikeutettuja ovat kaikki killan varsinaiset jäsenet eli ne jäsenet, jotka ovat myös AYY:n jäseniä. Hallituksenmuodostaja esittelee hallitusesityksensä toisessa syyskokouksessa 15.11. Tämän jälkeen uusi hallitus valitsee toimihenkilöt viimeistään 16.12.

KIKHT23 valintaprosessi

 1. Hallituksenmuodostajaehdokkaat ilmoittautuvat tällä rekrysivun lomakkeella 10.10. - 21.10. välisenä aikana. HME:t vastaavat ennakkotehtäviin, jotka julkaistaan killan tiedotuskanavissa
 2. Ensimmäinen syyskokous valitsee hallituksenmuodostajan 26.10.
 3. Hallituksen jäseniksi haluavat ilmoittautuvat rekrysivun lomakkeella 10.10.-27.10. välisenä aikana. HM tapaa kaikki ilmoittautuneet ja koostaa esityksen vuoden 2023 hallituksesta ehdottaen itseään puheenjohtajaksi.
 4. Toinen syyskokous 15.11. valitsee tai hylkää hallituksenmuodostajan esityksen hallituksen jäsenistä.
 5. Toimihenkilöiksi haluavat ilmoittautuvat rekrysivun lomakkeella 24.10.-27.11. välisenä aikana. Juuri valitut hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet valitsevat uudet toimihenkilöt vuodelle 2023.
 6. Hallitus valitsee toimihenkilöt virkoihinsa viimeistään 16.12. ja vahvistaa valinnat vuoden 2023 alussa.

Lyhenteitä

KIKHT22 = vuoden 2022 hallitus ja toimihenkilöt
KIKHT23 = vuoden 2023 hallitus ja toimihenkilöt
HM = hallituksenmuodostaja
HME = hallituksenmuodostajaehdokas

Aikataulu

Hallitus- ja toimihenkilöhaun aikataulu 2022

  10.10. HM- ja hallitushaku aukeaa

  21.10. HM-haku sulkeutuu

  24.10. Toimihenkilöhaku aukeaa ja HM-ehdokkaiden ennakkotehtävät julkaistaan

  25.10. Kiltailta

  26.10. Ensimmäinen syyskokous

  27.10. Hallitushaku sulkeutuu

  13.11. Hallitusesitys julkaistaan viimeistään

  15.11. Toinen syyskokous

  27.11. Toimihenkilöhaku sulkeutuu

  16.12. Hallitus on viimeistään valinnut uudet toimihenkilöt