Hallitusrekrylootan ajastin

Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi
ETUSIVU
FUKSIT
OPINTO
KILTA
PALVELUT
TOIMINTA
ALUMNI
IN ENGLISH
KIK » REKRY

Haluan mukaan!

Seuraavat tehtävät kiinnostavat:

Yhteystietoni:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelin:
Vuosikurssi:
Haluan että hakukohteeni julkaistaan
 
Tarkistathan että tietosi ovat varmasti oikein!

Rekryn etusivu »

Etusivulta löydät ohjeet hakemiseen, hakuaikataulun ja paljon muuta!

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:
041 549 2669

Hae hallitukseen 2019!

Koneinsinöörikilta hakee uusia tekijöitä ensi vuodelle!

Haluatko kokea uniikkia yhdessä tekemistä ja teekkarielämää parhaimmillaan?
Kiinnostaako killan asioista päättäminen?
Haluatko oppia, kuinka asioita muutetaan organisoidussa yhteisössä?
Haluatko olla tekemässä vuoden 2019 parasta kiltatoimintaa?

Hae Koneinsinöörikillan hallitukseen - juuri Sinä voit olla rakentamassa mahtavaa vuotta osana KIKH19:sta!

Hakeminen tapahtuu tällä sivustolla - tutustu ohjeisiin, täytä lomake ja lähde mukaan todistamaan, kuinka hauskaa opiskelijatoiminta voi parhaimmillaan olla. Hallitus ja toimihenkilöt toteuttavat vuoden aikana mitä erilaisempia projekteja, joiden järjestelyistä he ovat itse vastuussa.

Tällä sivulla esitellään killan vakiintuneet toimijakuvaukset. Mitään ei ole kuitenkaan kiveen hakattu, joten lähde rohkeasti tuomaan ideasi killan toimintaan. Idean ilmaantuessa täytä hakulomakkeen "jotain muuta"-kohta ja odota yhteydenottoa tai lähesty killan nykyistä puheenjohtajaa sähköpostitse.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään, haluaako hakija nimensä julkiseksi. Hallituksenmuodostajahaku on täysin julkinen ja HM:ksi hakeneet julkaistaan heti hakuajan päätyttyä. Hallituksen jäseneksi hakevat henkilöt voivat päättää, julkaistaanko heidän nimensä vai ei. Kaikki hakijat, joiden haun julkaisemiseen on saatu lupa, julkaistaan hallituksenmuodostajan hallitusesityksen yhteydessä

Näin haet hallitukseen

Muista hakea ajoissa! Määräajat tehtäviin hakemiselle ovat seuraavat:

  • hallituksenmuodostajaksi haluaville 26.10. saakka
  • hallituksen jäseniksi haluaville 4.11. saakka
  • toimihenkilöiksi haluaville 25.11. saakka.

Aloita hakeminen tutustumalla tehtäväkuvauksiin sivun oikeasta laidasta. Klikkaamalla toimialoja pääset lukemaan kuvauksia eri tehtävistä. Muistathan, että tehtävät voivat myös lisääntyä, poistua tai muuttua rekryn jälkeen. Jos haluat tietää tehtävistä lisää, kattavimman ja ajankohtaisimman tiedon saat henkilöiltä, jotka ovat kyseistä pestiä tänä vuonna hoitaneet. Heidän kuvansa ja yhteystietonsa löydät aina kulloisenkin tehtäväkuvauksen lopusta!.

Kun tiedät mihin tehtäviin haluat hakea, täytä lomake sivun oikeassa laidassa. Valitse haluamasi tehtävät. Voit myös valita vain toimialan. Minkäänlaista kokemusta järjestötoiminnasta ei hallitukseen tai toimariksi vaadita - ainoa kriteeri on kiinnostus kiltatoimintaa kohtaan. Jos olet miettinyt hakemista mutta et tiedä mitä haluaisit tehdä, klikkaa "Jotain muuta". Mietitään sitten haastattelussa juuri sinulle sopivaa pestiä!

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistussähköpostin ja sinut tullaan aikanaan kutsumaan haastatteluun, jossa voit myös esittää omia toivomuksiasi ja näkemyksiäsi tehtävistäsi ensi vuodelle. Haastatteluun kannattaa valmistautua vähintäänkin miettimällä, mitä annettavaa juuri sinulla olisi kyseiseen tehtävään.

Lisätietoja hausta saat killan hallitukselta, toimihenkilöiltä tai suoraan tämän vuoden kyseiseltä toimijalta. Kysele rohkeasti, vanhat toimijat vastaavat mielellään!

Kuinka hallitus ja toimarit valitaan?

Kuinka ensi vuoden hallitus ja toimihenkilöt valitaan?

Koneinsinöörikillan hallituksenmuodostajan valitsee killan Ensimmäinen syyskokous. Puheenjohtaja haastattelee hallitukseen hakeneet ja tekee heistä ehdotuksen Toiselle syyskokoukselle, joka vahvistaa hallituksen jäsenet. Hallituksen jäsenet haastattelevat toimihenkilöiksi hakeneet ja valitsevat sopivimmat ehdokkaat.

Koko KIKH19 valintaprosessi etenee järjestyksessä hallituksenmuodostaja → puheenjohtaja → hallitus → toimihenkilöt.

KIKH19 Valintaprosessi

KIKH19 Valintaprosessi

  1. Hallituksenmuodostajaehdokkaat ilmoittautuvat tällä rekrysivun lomakkeella 15.10.–26.10. välisenä aikana. HME:t vastaavat ennakkotehtäviin, jotka julkaistaan killan kanavissa.
  2. Ensimmäinen syyskokous valitsee hallituksenmuodostajan 30.10.
  3. Hallituksen jäseniksi haluavat ilmottautuvat rekrysivun lomakkeella 22.10.–4.11. välisenä aikana. Juuri valittu HM haastattelee ilmoittautuneet. Haastateltuaan kaikki ilmoittautuneet koostaa HM esityksen vuoden 2019 hallituksesta ehdottaen itseään puheenjohtajaksi
  4. Toinen syyskokous torstaina 21.11. valitsee, hylkää tai muuttaa hallituksenmuodostajan ehdotuksen hallituksen jäsenistä.
  5. Toimihenkilöiksi haluavat ilmoittautuvat rekrysivun lomakkeella 22.10.–25.11. välisenä aikana. Juuri valitut hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet haastattelevat ilmoittautuneet osin yhdessä KIKH18 toimijoiden kanssa. Haastateltuaan kaikki ilmoittautuneet hallitus koostaa esityksen vuoden 2019 toimihenkilöiksi.
  6. Hallitus valitsee toimihenkilöt virkoihinsa ja nimittää heidät vuoden 2019 alussa.

Lyhenteitä

KIKH18 = vuoden 2018 hallitus
KIKH19 = vuoden 2019 hallitus
HM = Hallituksenmuodostaja eli henkilö, joka muodostaa esityksen hallitukseksi
HME = Hallituksenmuodostajaehdokas