Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

Tupsuafterit

Alkaake 14.07.2021 klo 17:30
Loppuuke 14.07.2021 klo 21:00
PaikkaOtakaari 4

On yleisesti tunnettu tosiasia, että kesätöiden paras osa on Afterworkit, eikä niitä voi koskaan olla tarpeeksi. Toinen kiistämätön fakta on, että tuoreet tupsufuksimme eivät ole saaneet alkuunkaan riittävästi tilaisuuksia päästä ulkoiluttamaan uusia, puhtaan valkeita(?) tupsulakkejaan.

Tuodaksemme pientä lievitystä edellä mainittuihin epäkohtiin kutsumme kaikki kiltamme tupsut ja tupsunmieliset keskiviikkona 14.7. Tupsuaftereille nauttimaan hyvästä seurasta ja lämpimästä kesäillasta raskaan työ-, loma- tai jotainsiltäväliltä-päivän päätteeksi. Ennakkoilmoittautumista ei ole ja voitte piipahtaa paikalle kun ehditte, otamme osallistujien tiedot ylös paikan päällä.

Ravitsemusasioiden osalta tapahtuma on mallia BYOB. Killalta löytyy joitakin pihapelivälineitä, eikä läheiselle kyykkäkentällekään ole pitkä matka, mutta voitte toki halutessanne tuoda myös omia pelejä mukananne.

MITÄ: Tupsuafterit

KENELLE: Kaikille KIKin tupsuille ja tupsunmielisille

MISSÄ: Konelafkan takana (Otakaari 4)

MILLOIN: keskiviikkona 14.7. klo 17:30-21

DC: vapaa mutta pakollinen, lakin käyttö kannustettavaa

Jokaisen tapahtumaan osallistuvan on noudatettava seuraavia ohjeita koronavirustartuntariskin minimoimiseksi. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä tapahtumassa, kun se on mahdollista.

Lisätietoja:
Jenny Manner
@jennihuttunen

Nelli Huttunen
@nellymanner


The Guild for Mechanical Engineering invites all its members to come enjoy warm summer weather and good company on Wednesday July 14th at TupsuAfterwork at Otakaari 4's backyard. There's no pre-registration to the event, just come and stop by, we'll collect contact information for all attendees at the event! The event is BYOB.

WHAT: TupsuAfterwork

WHEN: Wednesday July 14th 5:30-21PM

WHERE: Otakaari 4, backyard

DC: Teekkari caps recommended

Everyone taking part in the event must read and follow these instructions to minimize the risk of coronavirus infection.

More information:
Jenny Manner
@jennihuttunen

Nelli Huttunen
@nellymanner