Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi
Hallitusrekry»

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

Fuksien sulkapallotapahtuma / Fuksis' badminton event

Alkaala 26.09.2020 klo 12:45
Loppuula 26.09.2020 klo 14:00
PaikkaOtahalli, Otaniemi

Tervetuloa liikuntatutoreiden järjestämään sulkkistapahtumaan!

KIK:n liikuntatutorit järkkäävät fukseille sulkapallon pelaamista la 26.9. klo 13.00-14.00 Otaniemen Otahallissa. Aloitamme pienellä lämmittelyllä ja sulkapallon yleisinfolla klo 12.45, joten saavuthan ajoissa paikalle. Ei haittaa, vaikka et olisi koskaan pelannut sulkapalloa tai olet SM-mestari. Tässä tapahtumassa tasolla ei ole väliä, kunhan tulet pitämään hauskaa ja urheilemaan. Saat myös opetusta, jos haluat hioa sulkapallotekniikan kuntoon. Meillä on käytössä neljä sulkapallokenttää, jolloin kaikki pääsevät kokeilemaan pelaamista.

Tapahtumaan pääsee 15 nopeinta sulkapallosta kiinnostunutta osallistumaan. Ilmoittautuminen aukeaa to 17.9. klo 12.00 tästä ja vanhemmat opiskelijat ovat tervetulleita, jos paikkoja riittää. Unisport tarjoaa kentät ja mailat, ja liikuntajaos pallot, mutta jos omistat omat välineet, niin tuonne ne mukaan! Tapahtumiin ei saa osallistua, jos tunnet olosi hiemankaan kipeäksi. Tutustu killan koronaohjeituksiin tarkemmin täältä.

Mukaan tarvitset:

 • urheiluvaatteet
 • sisäpelikengät
 • juomapullo
 • sulkapallomaila
 • sulkapalloja
 • MITÄ: Fuksien sulkapallo pelailu
  MISSÄ: Otahalli, Otaniemi
  MILLOIN: La 26.9. klo 12.45-14.00
  PALJONKO: Ilmainen!

  Lisätietoja:
  An Cong
  0505260918
  TG: @australiAN_rajalla


  Welcome to a badminton event organized by sports tutors!

  The sports tutors of KIK organize badminton for freshmen on Saturday September 29th from 1 pm to 2 pm in Otahalli at Otaniemi. We’ll start with a little warm up and some basic information at 12:45 pm, so be there on time! It doesn’t matter if you are an expert or have never played badminton before, the idea is to have fun, and we’ll teach you some technique if you want to. We have four badminton fields for us, so everyone gets to play.

  There is space for the fastest 15 freshmen. Registration opens on Thursday 17th of September at 12 pm here, and older and exchange students are welcome if there is space. Unisport offers fields and rackets, and sports division brings balls, but if you have your own equipment bring it with you! Do not attend if you feel even a little bit sick. Read more about our guilds covid-19 instructions here.

  Take with you:

 • Sportswear
 • Indoor sport shoes
 • Water bottle
 • Racket and balls if you have your own
 • WHAT: Badminton for freshmen
  WHERE: Otahalli, Otaniemi
  WHEN: sat 26.6. at 12:45-14:00
  COSTS: It's free!

  Questions?
  An Cong
  0505260918
  tg:@australiAN_rajalla