Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi

Mitä häh? Missä? Milloin?

  • Cuba Night on Koneinsinöörikillan vuosijuhla, joka järjestetään maaliskuun loppupuolella. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä tekemään killan 105. vuosijuhlista itsesi näköiset täyttämällä tämä lomake 5.5. klo 23.59 mennessä. Ota vihdoin vastuu juhlimisestasi!
  • Mitä saadaan, kun yhdistetään Otaniemen, Oulun ja Tampereen fuksit/teekkarit sekä excu, sitsit ja saunailta? – No Suomen Rakentajateekkaripäivät. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä toteuttamaan puolen vuosikymmenen suurimpia juhlia täyttämällä tämä lomake 5.5. klo 23.59 mennessä. Ota vihdoin vastuu juhlimisestasi!
  • Perinteiset Kirkastusjuhlat pärähtävät taas maaliskuun alussa! Tällä kertaa Suomen kovimmat killat kokoontuvat Otaniemessä juhlistamaan kaikkivoipaa koneteekkariutta. Luvassa hyvää meininkiä ja samanhenkistä porukkaa ympäri Suomen. Olitpa fuksi tai jo vanha ännännen vuoden edustaja, nämä bileet eivät jätä ketään kylmäksi! Sinulla on nyt mahdollisuus päästä toteuttamaan puolen vuosikymmenen suurimpia juhlia täyttämällä tämä lomake 5.5. klo 23.59 mennessä. Ota vihdoin vastuu juhlimisestasi!
  • Lisätietoa...

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

CN105/SRT/Kirkkari-koordinaattori

CN105/SRT/Kirkkari-koordinaattori