Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi

ISOvastaavat

Tuomo Laitinen
ISOvastaava

Tuomo Laitinen
0442592245
:=:cVVJaW9KOGhvVFNjcVR5aE1KNU5MSlNmcVQ4aE16eD0=:=:
Kalle Käkönen
ISOWanhus

Kalle Käkönen
044-9770030
:=:bjJTZm9USGhuMlNlbzI1eW94T3VMSmswb2w1em5EPT0=:=:

Tulevia isotapahtumia

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

TOIMI ISOSTI!

ISOhenkilötoiminta on fuksien ensimmäinen kosketuspinta teekkarin elämään. Opintoja aloittaessa mieleen tulee paljon kysymyksiä, joita ISOhenkilöt ovat edeltävinä vuosina itsekin pohtineet. ISOhenkilöiden tehtävänä on tutustuttaa uudet opiskelijat yliopistoelämään, teekkarikulttuuriin ja auttaa opintojen suunnittelussa. ISOna pääseet tekemään fuksien vuodesta ainutkertaisen ja samalla verkostoidut uusien opiskelijoiden kanssa. ISOtoiminta antaa paljon uusia tuttavuuksia ja mukavan mahdollisuuden kokea fuksivuoden parhaita paloja uudestaan kuten fuksisitsit ja orientaatioviikko! AYY, kilta ja tietenkin ITMK järjestävät ISOille myös omia tapahtumia(mm. ISOsitsit, ISOjoulut) joissa on hyvä mahdollisuus tutustua myös muiden kiltojen ISOhenkilöihin. ITMK ja AYY järjestävät keväällä koulutukset uusille ISOille. ISOna olemisesta on myös hyötyä noppia haaliessa. Kirjoittaessaan sivun mittaisen raportin omasta vuodesta tipahtaa oodiin 1 opintopiste. ISO on myös tuutor eli ISOt hoitavat oman fuksiryhmänsä tuutoroinnin. Tehtävään kuuluvat mm. HOPSissa auttaminen, akateemiseen ohjaajaan kontaktoiminen ja tuutortapaamiset. Kaikkea ei tarvitse itse tietää, vaan juuri AYY:n tuutorkoulutukset auttavat tässä.

Lähde sinäkin mukaan hauskaan ja tärkeään toimintaan!

Laajenna maailmankatselmustasi

Kansainväliset ISOhenkilöt eli KV-ISOt kaitsevat vaihto-oppilaita, siinä missä ISOhenkilöt katsovat fuksien perään. KV-ISOna pääset kotoasi poistumatta tutustumaan uusiin kulttuureihin, voit kätevästi ylläpitää kielitaitojasi, ja ennen kaikkea pääset tutustumaan mielenkiintoisiin ihmisiin! Käytännössä KV-ISOjen tehtäviin kuuluu yhteydenotto ulkomaalaiseen opiskelijaan jo ennen tämän Suomeen tuloa, käytännön apu ensimmäisinä päivinä, sekä suomalaiseen ja teekkarielämään tutustuttaminen. Käytännön osuutta varten järjestetään koulutus. ITMK:n järjestämät tapahtumat ovat myös KV-ISOille tarkoitettuja ja tämän lisäksi AYY:n puolelta järjestetään kuukausittain jotain hauskaa. Tapahtumat eivät lopu tähän, vaan myös KIK ja ENG yhdessä muistavat KV-ISOjaan omilla tapahtumilla. Tekemällä kv-kaudestasi raportin, saat myös opintopisteen vapaavalintaisiin kieliopintoihin. Kielenä voi olla joko englanti, tai jokin muu kieli, jota olet tuutoroitavasi kanssa puhunut. Vaihto-oppilaita tulee syksyisin ja keväisin, joten KV-ISOhaku on kahdesti vuodessa. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä KV-ISOvastaavaan.

Maisteri-ISO huolehtii nimensä mukaisesti maisteriopiskelijoista. Maisteriopiskelijoihin kuuluvat ulkomailta tulleet tutkinto-opiskelijat ja suomalaiset maisteriopiskelijat. Saat siis mahdollisuuden tutustua molempiin yhdessä ja luoda uusia suhteita niin ulkomaille kuin myös Otaniemeen. MaisteriISOn tehtäviin kuuluvat maisteriopiskelijoiden tutustuttaminen Otaniemeen, sen kulttuuriin ja auttaminen opiskeluja askarruttavissa kysymyksissä. MaisteriISOn ei välttämättä tarvitse olla itse maisterivaiheessa opiskeluissaan, vaan mielenkiinto ja aktiivisuus maisteriopiskelijoita kohtaan riittävät. ISOna oleminen antaa mahdollisuuden tutustua vanhempiin opiskelijoihin ja verkostoitua heidän kanssaan.

ISOrekryvideo